Фахівці центру зайнятості провели акцію на Європейських днях добросусідства

12 Серпня 2019, 15:05
2342

Фахівці Шацької та Любомльської районних філій Волинського обласного центру зайнятості побували на Європейських днях добросусідства.

9 серпня на руслі річки Буг у місцевості Адамчуки - Збереже Шацького району розпочалися Європейські дні добросусідства. Такі дні на нашій території проводяться черговий раз і покликані привернути увагу громадськості України та Європейського Союзу до стану кордону і до розвитку транскордонної співпраці різних структур культурного, соціального і економічного життя, – інформують на сторінці Шацької районної філії Волинського ОЦЗ у Facebook.

Урочисте перерізання стрічки символізувало не лише відкриття понтонного мосту і пункту спрощеного перетину кордону, але й відповідний настрій жителів обох країн до відкритості, доброзичливість у спілкуванні із сусідами, бажання спільного проведення дозвілля.

Читайте також: В Адамчуках стартували ювілейні Європейські дні добросусідства

Фахівці Шацької та Любомльської районних філій Волинського обласного центру зайнятості не залишились осторонь такого міжнародного дійства і провели виїзну акцію на території переходу із використанням мобільного центру профорієнтації. 

Мобільний центр – гарна можливість скористатися послугами служби зайнятості. Фахівці служби зайнятості консультували населення з питань трудового законодавства, зайнятості, інформували про наявність вакантних місць в районі та області, знайомили з можливостями професійного навчання у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, про отримання ваучера для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці. 
Учасники заходу вчилися складати резюме, із задоволенням проходили профдіагностичне тестування, знайомились з інформаційними папками, буклетами.

1

1

2

2

2

1

1

2

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024