Які особливості мають японські штори? Розповідає Alser

09 Серпня 2019, 09:46
2406

Вивчаючи каталоги з оформлення інтер’єрів, можна дійти висновку, що японський стиль набуває все більшої популярності. А сподобався він за поєднання легкості, натуральності та лаконізму. 

Чого варті тільки японські штори, які прекрасно доповнюють вікно і захищають приміщення від сонячних променів, поглядів перехожих. А ще вони додають легкості, свіжості та оригінальності. Тому серед усіх варіантів декору, щось і варто вибрати серед представленого асортименту alser.ua/yaponskiye-shtory. Якщо ви ще сумніваєтесь, разом познайоммось з цікавою інформацією від компанії «Алсер» про японські штори.

Що такого особливого у конструкції?

У порівнянні з усіма іншими варіантами цей вид декору має багато особливостей. Працюють вони як і звичайні жалюзі. Кожною панеллю можна керувати за допомогою спеціального шнурка.

Це ще далеко не все, чим відрізняються японські штори від інших моделей:

  • Для виготовлення використовують лише натуральні матеріали. Льон, бавовна, бамбук - найпопулярніші варіанти.
  • Для кріплення використовують спеціальні бігунки.
  • Ніяких затискачів, підхватів та інших елементів, якими можна зібрати тканину.
  • Карниз легко закріпити на стелю та на стіну. Таким чином ви можете задекорувати не лише вікно, а й зробити перегородку в кімнаті. 

З основними моментами розібралися, тепер ще варто поговорити про переваги конструкції. Адже багато користувачів просто не довіряють словам.

  • Використання лише якісних та безпечних матеріалів дозволяє придбати подібний декор не лише для спальні, але й для дитячої кімнати.
  • Ніяких складнощів не виникне у догляді. Полотно легко зняти і попрати.
  • Можливість вибрати конструкцію на будь-який розмір вікна. В ширині одне полотно може бути до 100 см.
  • Величезний вибір декору. Найчастіше віддають перевагу пастельним тонам зі спокійним малюнком. Якщо є бажання, можна вибрати й більш яскраві орнаменти. Все залежить від оформлення кімнати та призначення самої штори. 

Такий варіант декору підходить для величезного будинку і для маленької квартири. Також їх можна придбати й для місць загального користування, адже доглядати за подібною конструкцією надто просто.

Пам’ятайте, що елементи декору важлива складова стильного та досконалого інтер’єру. Вони мають бути просто бездоганними, ну і практичними. Компанія «Алсер» як раз допоможе з вибором. Додайте своєму помешканню легкості та довершеності. 


 

25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024