Поліцейські на Світязі обстежили місця прокатів човнів та катамаранів

08 Серпня 2019, 13:40
5033

Аби гарантувати безпеку дітей під час літнього відпочинку на водоймах, запобігти утопленням, інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Шацького відділення поліції Любомльського відділу поліції Дмитро Постернак 7 серпня здійснив патрулювання прибережної зони озера Світязь Шацького району.

Під час патрулювання поліцейський вжив профілактичних заходів щодо встановлення дітей на водоймах без нагляду дорослих осіб, забезпечення повернення їх законним представникам, провів з батьками профілактичну роботу, наголосив на забороні купання у невстановлених місцях, - повідомляє Інна Остапович у Facebook.

З метою запобігання надзвичайним подіям за участі дітей на водоймах Шацького району Дмитро Постернак спільно із працівниками аварійно-рятувального відділення спеціального призначення смт. Шацьк провів у с. Світязь Шацького району превентивні бесіди із фізичними особами-підприємцями щодо обов'язкового проведення інструктажів із заходів особистої безпеки під час надання послуг із оренди водних плавзасобів, необхідності забезпечення споживачів захисними жилетами та попередив про можливу відповідальність у випадку порушення норм чинного законодавства.



 

Коментарі
09 Серпня 2019, 02:32
Панове поліцейські, такі заходи треба було зробити на початку курортного сезону, а не в кінці його, після подій, які привели до утоплення 3-х дітей.
09 Серпня 2019, 20:22
Та то взагалі не їхня робота. Тут пожежників треба активніше залучати, збільшувати кількість рятувальників. На куточку рибалки взагалі треба щоб медик чергував. Ато така маса людей знаходиться, а державного сервісу немає. Все в приватних руках, прибутки, а про людей подумайте, виділіть кошти, тоді і жертв буде менше.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром