У Шацьку сталася смертельна ДТП

08 Серпня 2019, 10:20
10108

Сьогодні вранці, 8 серпня, на вулиці 50 років Перемоги у Шацьку автомобіль «BMW Х5» злетів у кювет. Внаслідок ДТП водій транспортного засобу загинув. На місці працює слідчо-оперативна група поліції.

Автопригода трапилася близько 8 години ранку. За кермом автомобіля перебував 48-річний житель Нововолинська. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та злетів у кювет, де врізався у дерево, – повідомляє прес-служба поліції Волині.

У результаті ДТП водій загинув.

Відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. На місці працює слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці з’ясовують усі обставини трагедії.

Коментарі
08 Серпня 2019, 18:19
цікаво що саме правоохоронці зясовують, у них же якраз біля того над дорогою стоять камери, які встановлені за наші податки, по відео все стало б ясно.
08 Серпня 2019, 20:33
Є певна визначена процедура, мусять дотримуватись. Відео ніколи все не покаже. Наприклад технічний стан авто на момент аварії, інші речі, є ціла наука на те.
12 Серпня 2019, 06:45
Підлість повертається у любому випадку!<br/>Чому так все відбувається? Хто атакує сайт radar.in.ua радар? Хто наступний?<br/>Всім відомо як і хто заробляв або будував карєру, це знає їхне оточення та хто з тим оточенням спілкується. Вас давно вже злили тільки всі вижидають.<br/>Бізнес в Україні це як аліна писала штука складна але все залежить від людини яка веде цей бізнес.<br/>Почнемо з самого простого що є у інтернеті, https://www.volynnews.com/news/society/yak-znyshchyly-kabelnoho-operatora-na-volyni/ а це історія кабельного.<br/>Її б і можливо не було якщо б одному мясу не прийшла думка віджати кабельне, оббивав він довго коридор приймальні мера там і він з Романичом познайомився бо для цієї історії більше кандидатів незнайшлось.<br/>Одним словом діло пішло по плану, співробітники лж для тті потихеньку крали масово абонентів а мясо з напарником потирали руки поки фантазія безкарності незайшла на вершину та увімкнули відлік назад.<br/>1.У 2004 РОЦІ НА ВЛАСНИЦЮ КАБЕЛЬНОЇ МЕРЕЖІ ХРИСТИНУ КРАВЕЦЬ СКОЄНО НАПАД<br/>2.14 ВЕРЕСНЯ 2009 РОКУ В АВТОКАТАСТРОФІ ГИНЕ ГОЛОВНИЙ БУХГАЛТЕР «ЛЬВІВСЬКОЇ ЖІНКИ»<br/>3.У КВІТНІ 2010 РОКУ ОРГАНІЗОВУЄТЬСЯ РОЗБІЙНИЙ НАПАД НА ІГОРЯ ЖЕЛІЗКА<br/><br/>З кабельного на даний час саме ліпше мясу бо має частку тті та наразі стане головнокомандувачем але він забуває що відлік і для нього почався прискорено черга невелика, кульгає.<br/>Цікаво?! Все є в інтернеті і це тільки початок.<br/>Відлік назад почався чи можливо збіг обставин? Візьмемо той випадок коли розбився права рука або ліве я.., Романича. Ще цікавіше що з тим маршрутчиком сталося та скільки він пережив.<br/>Скільки ще цікавого на базі відбувалося коли взнавали що хтось хоче піти від них, ой різьні підлі речі. <br/>Агентура працювала добряче, все рознюхувала та зливала головнокомандовачу а той вже руці та придумувався план покарання непослушних кого грошима кого підставити кого завербувати для зливання інформацій.<br/><br/>Ну хто може атакувати сайт радар тим паче з відомої мережі, зрозуміло що криволап, важливіше взнати хто замовник.<br/>Можна ще багато написати про тендери та інші договорняки, знищення майна.<br/><br/>Влада зараз змінилась, ляшко явно їм вже недопоможе, а це означає що потрібно писати вище щоб піднімали справи їм також зараз цікаво для довіри людей відкривати схеми які привели до таких наслідків ведення бізнесу.<br/><br/>Та і хто користується послугами цих пройдисвідів знайте що ці кабеля що ідуть до ваших осель побудовані на сльозах та крові людей які боролися за своє!<br/>Запрошуйте у свої будинки других провайдерів а телебачення вже є у інтернеті! <br/><br/>Типу хакери звертаюсь до вас, якщо вам кажуть робіть ви оцініть для кого це робите поперше, по друге якщо це повториться то таких історій вспливе побільше хоть і так для вас відлік прискорився!<br/><br/>PS. Ви уявляєте як прийняв у тому світі желізко новоприбувшего, влюбому випадку по ляшковському.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024