Підманове: біля села на смерть збили пішохода

05 Серпня 2019, 16:33
7499 Джерело: фото ілюстративне

У Шацькому районі внаслідок ДТП загинув пішохід.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Автопригода трапилася у неділю, 4 серпня, на автодорозі неподалік села Підманове Шацького району. Легковик «Opel Vectra» збив пішохода. Чоловік загинув на місці події. Правоохоронці з’ясовують усі обставини трагедії.

За кермом легковика перебував 30-річний житель райцентру Шацьк. Водій допустив наїзд на пішохода, 45-річного жителя цього ж району, котрий рухався проїжджою частиною із велосипедом у руках. Внаслідок автопригоди пішохід загинув на місці події.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Нагадаємо, що у кінці липня, слідчі Шацького відділення поліції оголосили про підозру волинянину, котрий автомобілем на смерть збив львів’янина.

Коментарі
06 Серпня 2019, 01:39
Поліціянти чекають, поки трапиться ДТП, а інакше не реагують на те, що твориться в Шацьку і його околицях. По вулицях на шаленій швидкості гасають на спортивних мотоциклах малолєтки, можливо і без прав. Літають і вдень і вночі. Маленькі дітки прокидаються від цього реву! ТА ПУСТІТЬ ЖЕ ПОЛІЦЕЙСЬКУ МАШИНУ ПРОЇХАТИСЬ ПО ВУЛИЦЯХ!!!Наведіть порядок, бо від цього може бути не одне ДТП.
07 Серпня 2019, 10:37
Вони не виїжджають бо знають що їх невпіймають.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром