У Шацькому районі здійснили виїзд «мобільного соціального офісу»

25 Листопада 2016, 14:40
1288

З метою покращення соціального обслуговування, підвищення рівня інформованості населення з питань соціального захисту, для оперативного реагування та задоволення потреб населення при управлінні соціального захисту населення Шацької райдержадміністрації працює «мобільний соціальний офіс» для комплексного виїзного обслуговування населення Шацького району.

24 листопада відбувся виїзд «мобільного соціального офісу» у Світязьку  сільську  раду та у село Самійличі Шацької об’єднаної територіальної громади, - повідомляють у Шацькій РДА.

У роботі виїзного «мобільного соціального офісу» взяли участь: заступник голови райдержадміністрації Сергій Кужель, заступник начальника управління соціального захисту райдержадміністрації Валерій Андросюк, начальник Шацького районного центру зайнятості Мирослава Терета, перший заступник начальника управління Пенсійного фонду України у Шацькому районі Олена Лончук.

В ході прийому жителі села Світязь зверталися за роз’ясненням з питань виплат, щодо допомоги при народженні дитини та виплат субсидії на житлово-комунальні послуги. На всі питання представниками районних установ було надано вичерпні відповіді.

Відповідно до затвердженого графіку «мобільний соціальний офіс» здійснюватиме прийом громадян за місцем проживання у тому чи іншому населеному пункті Шацького району. Це дозволить наблизити соціальне обслуговування до населення, забезпечити його доступність, сприятиме підвищенню поінформованості громадян.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром