У Шацькому районі комісія обстежила місця, де торгують алкоголем та цигарками

01 Серпня 2019, 17:05
2532

На засіданні комісії у Шацькій райдержадміністрації розглянули питання про результати обстеження місць торгівлі товарами підакцизної групи на території Шацького району.

Про це йдеться на сайті Шацької РДА.

У засіданні взяли участь члени комісії, керівники установ, організацій району, спеціальних служб, Шацької ОТГ та структурних підрозділів райдержадміністрації, а також запрошені громадяни.

Заступниця голови робочої групи, начальниця Шацького відідлення Любомльської ДПІ Світлана Сулік доповіла про результати обстежень суб’єктів господарювання, що здійснюють торгівлю товарів підакцизної групи на території  Шацького району на предмет реалізації підакцизних товарів та дотримання податкового законодавства, що було проведене робочою групою 26 липня. В рамках перевірки було обстежено 5 суб’єктів господарювання, в результаті якої виявлені різні порушення.

Члени комісії рекомендували громадянам, які здійснюють підприємницьку діяльність у Шацькому районі в найкоротший термін оформити документи згідно з чинним законодавством України.

Районною комісією вирішено продовжувати інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання та мешканців району щодо недопущення реалізації підакцизних товарів без дозвільних документів, а також фінансової відповідальності за порушення вимог податкового законодавства.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024