Вихованці Шацького СК «Торнадо» відпочили на Білому озері

01 Серпня 2019, 11:25
2695

Для юних дзюдоїстів Шацького району організували цікаву екскурсію на Біле озеро.

Коли сонечко припікає по-справжньому гаряче, висидіти в помешканні в спекотні дні неможливо, тому всі чимчикують на природу, до життєдайних озер і рік. Особливо дітям хочеться якнайбільше відпочивати і купатися у різних водоймах. 

У такі спекотні вихідні дні голова районної громадської дитячо-молодіжної організації СК «Торнадо» Роман Самолюк для своїх вихованців організував подорож на Любешівщину до Білого озера. Любешівський район, як і Шацький, цікавий своїм географічним положенням, обидва є прикордонними. 

Група дітей разом з тренером і батьками розбили невеличке наметове містечко на самому березі Білого озера.
Під час перебування на відпочинку з юними спортсменами зустрілися прикордонники і лісівники. Діти у захваті слухали розповіді Олега Сєлєзньова, заступника начальника відділу прикордонної служби «Дольськ», та мали можливість самим побачити і переконатися, що Біле озеро розділене білорусько-українським кордоном. Олег Павлович також розповів про правила безпечної поведінки на воді і особливості перебування в прикордонній зоні.

Для дітей були організовані різноманітні розваги, ігри, риболовля, купання і танці, а особливо сподобалися всім приготовлені на вогні смачні страви.

Батьківський колектив, вихованці місцевого спортивного клубу «Торнадо» висловлюють щирі слова подяки за організацію екскурсії голові громадської дитячо-молодіжної організації, тренеру СК «Торнадо» Роману Самолюку та за забезпечення транспортом для поїздки дітей Миколі Горнічу (с.Голядин), Олександру Положевцю (с.Положево), а також батькам-активістам за підтримку.

1

1

1

1


 

Коментарі
02 Серпня 2019, 01:24
Чому не на Білому морі?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024