Шацьк: у новобудові храму Архістратига Михаїла священники встановили пристрій для природної вентиляції

31 Липня 2019, 15:00
4509

У Шацьку у новобудові храму святого Архістратига Михаїла ПЦУ священники встановили пристрій для природної вентиляції повітря.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав священник Матвій Олійник.

«При будівництві храму дуже важливо врахувати, щоб споруда мала спосіб природної вентиляції. Майбутні розписи, потрібна вологість і клімат повітря – це комфорт не тільки церковників, а й цілісності і довголіття церковного дому!

Перевірено у Люблинецькому Свято-Пантелеймонівському храмі – вже чотири роки наш храм вільно і природньо дихає, і немає жодних проблем! Тому важливо врахувати закони фізики і пам’ятати, що тепле, зайве повітря виходить до верху, і його потрібно просто випустити! Сьогодні разом із отцем Романом Скіраком, настоятелем цього храму, зробили у Шацькому величному храмі Архістратига Михайла природню вентиляцію храму! Усім раджу! Подробицями готові ділитися!

Але найбільша радість у тому, що в скорому часі постате величний храм Помісної Православної Церкви України! І ми відчуваємо в цьому Божу підтримку! Тому, хто відвідуватиме прекрасну і мальовничу зону заповідника, щоб відпочити тілесно, зможе відвідати перлину Української церкви, щоб відпочити душею (в самому центрі біля нашого рідного Шевченка у парку). Україна в наших обіймах! Закликаємо усіх долучатися молитовно і фінансово... це внесок у наше духовне-здорове майбутнє!» – йдеться у дописі Матвія Олійника.



1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

 

Коментарі
31 Липня 2019, 20:27
Молодці! Дасть Бог, скоро матимемо в Шацьку просторий і величний храм Православної Церкви України!
01 Серпня 2019, 23:30
Для двох з половиною людей, які ходять до тої церкви.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024