В Шацьку облаштовують гуртожиток для медичних працівників

29 Липня 2019, 11:45
Приміщення, де облаштовують гуртожиток для медиків 4140
Приміщення, де облаштовують гуртожиток для медиків

В селищі Шацьк триває ремонт гуртожитку, в якому житимуть медики.

Про це під час чергової сесії Шацької районної ради повідомила Світлана Крецу, головна лікарка КНП «Шацька районна лікарня Шацької районної ради». Світлана Миколаївна прозвітувала на засіданні про виконання фінансового плану лікарні за перше півріччя 2019 року. 

«Заклад функціонує завдяки фінансуванню з державного бюджету (субвенції) та Національної служби здоров’я, є й додаткові надходження, які маємо проводити через сесію райради. Так, за звітний період ми отримали 20 тис. грн. з Ростанської сільської ради (на ремонт ФАПу і зарплату молодшому медичному персоналу)  та 190 тисяч з районного бюджету – на ремонт гуртожитку для медиків у Шацьку», – наголосила очільниця закладу.

На запитання депутатів про стан гуртожитку лікарка відповіла, що кошти на сьогодні освоєні: відремонтовано 4 кімнати, облаштовано санвузли, закуплено меблі. Залишилося  30 тисяч, за які придбають новий лінолеум у коридор. В одній з кімнат уже живе лікар, якого залучили на роботу в літній період. В близькому майбутньому в приміщенні будуть облаштовані одно- та двокімнатні квартири для сімейних.

Коментарі
29 Липня 2019, 17:47
Не дочекався хірург з Ковеля цього щастя.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024