На Шаччині використали понад 2,5 мільйона на експлуатаційне утримання доріг

27 Липня 2019, 13:25
2342

На експлуатаційне утримання доріг Шацького району Любомльська філія «Автодору» використала майже 2,5 мільйона гривень.

Про це на сесії Шацької районної ради повідомив перший заступник голови Шацької РДА Віктор Плейтух, звітуючи про використання бюджетних коштів на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання шляхів місцевого значення, на капітальний  та поточний ремонт вулиць і доріг населених пунктів та інших доріг, які є складовими автомобільних доріг державного значення.

Так, Любомльська філія «Автодор» виконала робіт по експлуатаційному утриманню доріг на суму 1,76 мільйонів грн., на дорогах державного значення – 1,16 мільйонів грн., на утримання доріг місцевого значення – 597 тисяч грн., комунального значення – 187,6 тисяч грн.

Окрім того, ремонтні роботи на дорогах місцевого значення виконує ще й фірма з Луцька, оскільки вони належать до компетенції області.  

На проектно-кошторисну документацію з ремонту дороги Шацьк-Залісся-Грабово-Старовойтове використали 138 тисячі грн. (так звана Набережна, будівництво якої має продовжуватися та будуватися друга черга дороги, виділено 20,5 мільйонів грн., роботи мають завершитись на кінець року). Наразі на завершальній стадії тендерні процедури з визначення переможця робіт.

На ремонт дороги Шацьк-Мельники передбачено 330 тисяч грн., Кропивники-Прип’ять – 120 тисяч грн., Положево-Плоске-Кропивники – 330 тисяч грн, Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове – 151 тисячу грн.

Коментарі
27 Липня 2019, 17:30
о а де ремонт дороги шацьк ратне ви ж усі перед виборами обіцяли що будуть робити івахів теж там піарився що він добився виділення грошей ми щось руху ніякого не бачим чи через 5 років знов статі будите писати що гроші на ту дорогу виділяють?
27 Липня 2019, 22:09
Хто придумав назву дороги Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове. Якісь чудаки чи що. На участку Грабово -Старовойтово (точніше Грабово-Забужжя) тільки чорти бігають і кому потрібен цей участок. Не дуріть людям голову "крутими" назвами доріг. Заасфальтуйте участок Залісся-Грабово-Адамчуки-Св.Смоляри-Голядин -Гупали-Згорани та запустіть нормальний маршрут. Та не пишіть про міжпланетні маршрути, які повидумували "бувші" голядинські мрійники, це ще мягкий вираз їхніх авантюрних планів.
28 Липня 2019, 22:08
Яка дорога ??які 150 тисяч на Залісся - Старовойтого??? Ви що , здуріли , люди ??? Та тут ніхто нічого не робив !!!!
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром