Як шачанин заснував власний бізнес та відкрив мережу магазинів

26 Липня 2019, 13:40
6121

Житель Шацька Василь Хлопук завдяки службі зайнятості заснував власну справу та здійснив свою мрію.

Створення власного бізнесу – один із шляхів самореалізації. Відважитися розпочати підприємницьку діяльність часто буває важко, насамперед через брак грошей. Проте на шляху до своєї мети одна людина шукає причини, щоб не зробити, а друга – можливості, щоб зробити, – йдеться на сторінці Шацької районної філії ВОЦЗ у Facebook.

Однією з можливостей, котрі надає служба зайнятості, скористався герой нашої рубрики – Василь Хлопук. Ще у далекому 2005 році, отримавши одноразову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності в районній службі зайнятості, пан Василь зумів створити маленьку сімейну бізнес-імперію.

Тепер у власності успішного підприємця – мережа з  магазинів із продажу продуктів харчування під назвою «Люкс». Сама назва крамниць говорить про високу якість продуктів та рівень обслуговування клієнтів. Купівлю-продаж провадять у селищі Шацьк та селі Світязь, що розташовані економічного вигідно. Тож, окрім власного прибутку, Василь Хлопук вносить свій вклад у розвиток регіону.

Шацька районна філія Волинського обласного центру зайнятості вже більше десяти років тісно співпрацює з Василем Хлопуком щодо працевлаштування безробітних, організації робіт тимчасового характеру, стажування безпосередньо на робочому місці.

За цей час 19 шачан отримували гідн платню за свою роботу у підприємця, а ще четверо – мали тимчасовий підробіток. Пан Василь – активний учасник заходів, які організовує районна служба зайнятості. Це не лише досвідчений роботодавець, а добра й чесна людина. Його кредо – відповідальність у всьому.

«Якщо в тебе є мрія, якщо ти ставиш собі мету, тоді з’являється шанс стати успішним. І завжди пам’ятай: сумлінна праця завжди винагороджується, лише шукай можливості втілити свої мрії», – впевнений пан Василь.

Отже, все залежить від вас. Зробіть перший крок на шляху до своєї мети, а служба зайнятості обов’язково допоможе!

1

 

Коментарі
27 Липня 2019, 14:02
А його дружина Таня чому не згадана у статті? Її заслуга 90 %
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024