Депутати хочуть впорядкувати стихійну торгівлю на дорозі Шацьк-Любомль

25 Липня 2019, 13:25
5305 Джерело: фото ілюстративне

Відбулося чергове засідання сесії Шацької районної ради.

Обранці громади в своїх депутатських запитах озвучили актуальні проблеми селища і району. Наталія Новікова наголосила на необхідності ремонту дороги на подвір’ї ЗОШ І-ІІ ст. смт Шацьк - філії ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт Шацьк, де в дощову погоду грузнуть автомобілі, та повноцінного відновлення вуличного освітлення по вулиці Незалежності в селі Підманове.

Олександр Наумич адресував свій запит керівникам ДП «Шацьке УДЛГ» та Шацького національного природного парку, аби ті надали йому інформацію про моніторинг динаміки всихання сосни, зокрема в лісах, що належать до природного заповідного фонду. «Фахівці стверджують, що проблема ураження дерев шкідником короїдом на сьогодні близька до критичної, особливо в лісах ПЗФ, де не можна проводити санітарну рубку», – зазначив депутат.

Сергій Сидорук просив впорядкувати стихійну торгівлю по дорозі Шацьк-Любомль (в урочищі «Ведмедики»), де місцеві на узбіччях продають лісові ягоди і гриби. Ця ділянка розташована на повороті, тому, на думку обранця громади, торгівля в цьому місці несе загрозу для життя людей. Сергій Федорович просив облаштувати безпечне місце для продавців грибів-ягід, бо заборонити буде неможливо, адже люди хочуть у сезон заробити копійку.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром