Команда шацьких лісівників – фіналіст змагань з пляжного футболу «Кубок Світязя»

24 Липня 2019, 13:25
Шацькі футболісти - фіналісти змагань 4165
Шацькі футболісти - фіналісти змагань

У Світязі на центральному пляжі 19-20 липня відбувалися змагання з пляжного футболу на «Кубок Світязя», присвячені пам’яті відомого футболіста з Шацька Адальберта Корпоная, першого президента Асоціації пляжного футболу Волині, який 23 квітня 2017 року відійшов у вічність.

Вісім команд з Волині у запеклих сутичках протягом трьох днів змагалися за право стати володарями кубка.  До курортного Світязя прибули  футболісти з ФК «Шацьке УДЛГ», «Сантехбуд» і ВПМУ (Ковель), «Вотранс» (Луцьк), «Динамо» (Луцьк), ФК «Піддубці» та «Боратин», «Nester-House» (Світязь).

Організатори турніру – Асоціація пляжного футболу Волині, Шацька райдержадміністрація і маєток «Nester-House» у Світязі.

Видовищна гра, бурхливі емоції футболістів, шалена підтримка вболівальників – змагання стали спортивною подією номер один у туристичній столиці Волині. Третього дня у фіналі зіткнулися дві команди: «Шацьке УДЛГ» і «Сантехбуд». У запеклій боротьбі ковельчани виявилися більш вправними і вкотре (минулоріч вони теж здобули перемогу) підтвердили своє право стати володарями «Кубка Світязя».

На урочистій церемонії нагородження фіналістів, гравців і гостей привітав Віктор Плейтух, перший заступник голови Шацької райдержадміністрації, подякувавши за яскраві емоції і популяризацію спорту на Шацьких озерах. Разом з Олександром Жуматієм, президентом Асоціації пляжного футболу Волині, посадовець вручив нагороди кращим гравцям фінальної гри: Ігорю Кедику («Шацьке УДЛГ») та Олександру Ліщуку («Сантехбуд»), воротареві Ігорю Слюсару з команди шачан.

Всі учасники фінальної гри отримали медалі, а переможець – головну нагороду «Кубок Світязя».

Наостанок футболістів пригостили коктейлями представники торгової марки «Склянка» з м. Івано-Франківськ.



1


1

1

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024