Пільговиків району ставлять перед вибором: або пільги, або субсидія

19 Листопада 2016, 10:30
2119

До уваги пільгових категорій населення (інвалідів війни, учасників бойових дій, учасників війни, осіб, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», потерпілих ЧАЕС І і ІІ категорії, ветеранів військової служби, медиків, педагогів та культпрацівників на пенсії, багатодітних сімей)

Управління соціального захисту населення Шацької районної державної адміністрації інформує, що у 2016 році громадяни повинні обирати: або вони залишаються у пільговій категорії, або ж отримують субсидію, відмовившись від пільг. 

Кабінет Міністрів України вніс зміни у порядок нарахування субсидій: у разі призначення субсидії, пільги з оплати житлово-комунальних послуг та придбання твердого палива і скрапленого газу особам, які зареєстровані чи фактично проживають у будинку, не нараховуються.

Управління соціального захисту населення Шацької РДА проводить виплати  компенсацій на тверде паливо і скраплений газ пільговим особам населення, які  вже  визначилися, що бажають отримувати у 2016 році пільгу.

У зв’язку із наближенням кінця 2016 року необхідно особам, які відмовляються від субсидії і бажають отримувати пільги, терміново написати заяви для виплати компенсації на тверде паливо і скраплений газ.

Виплата за 2016 рік проводиться протягом поточного року. У разі вибору особами отримання пільг, на субсидію до кінця 2016 року таким особам не оформлятися не можна, щоб не було переплат.

Коментарі
19 Листопада 2016, 20:01
От і дострибалися: субсидії більші ніж пільги -подяка держави за мужність,героїзм ,проявлені в складних обставинах.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром