Загальний фонд бюджету Шаччини за пів року поповнився на 60 мільйонів

20 Липня 2019, 16:00
2195 Джерело: фото ілюстративне

На засіданні колегії в Шацькій РДА, звітував про виконання районного бюджету у першому півріччі начальник управління фінансів райдержадміністрації Олександр Бебко. 

Так, до загального фонду бюджету району за цей період надійшло 59, 7 млн. грн. власних доходів та трансфертів з усіх бюджетів, що становить 50 % річних призначень. 

У І півріччі районний бюджет одержав 15,4 млн.грн. освітньої субвенці, медичної субвенції з державного бюджету  та переданої медичної субвенції з бюджету Шацької ОТГ в сумі 5,8 млн.грн., різних соціальних субвенцій з державного бюджету в сумі 20,5 млн.грн., іншої субвенції з інших місцевих бюджетів (сільських, селищного, обласного) в сумі 4 млн. грн., та дотації з місцевого бюджету  на здійснення переданих з державного бюджету видатків на утримання закладів освіти, установ охорони здоров'я в сумі 2 млн. грн., базової дотації в сумі 3,7 млн. грн.

Читайте також: За пів року бюджет Шацької ОТГ поповнився на 11 мільйонів власних доходів

У Шацькій РДА основний акцент робили на реалізації проекту з каналізування

Чи виконує Пульмівська сільрада свої повноваження

До бюджетів усіх рівнів надійшло власних доходів сумі 8,2 млн.грн., що становить 54% річних призначень з урахуванням змін. Також головний фінансист району відзвітував, скільки коштів використали за півріччя на державне управління, освіту, соціальний захист та соціальне забезпечення, охорону здоров’я, комунальне господарство, установи культури та спортивну галузь, економічну діялність.

Як зауважив Віктор Плейтух, перший заступник голови РДАголовам сільських рад сьогодні потрібно більше уваги приділяти наповненню місцевих бюджетів, адже від цього залежить фінансування на ремонти доріг та утримання закладів соціальної сфери.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024