Фахівчиню Шацької філії центру зайнятості навчали ефективно взаємодіяти з колегами

19 Липня 2019, 10:25
Учасники тренінгу 1446
Учасники тренінгу

У Старовижівському центрі зайнятості відбувся завершальний тренінг  на тему «Організація взаємодії між фахівцями центрів зайнятості щодо надання якісних та результативних послуг клієнтам служби зайнятості».

Захід відбувся 17 липня, інформує прес-служба обласного центру зайнятості. Учасники – заступники директорів-начальники відділів надання соціальних послуг й заступники начальників відділів надання соціальних послуг Старовижівської, Ратнівської, Любешівської, Камінь-Каширської, Шацької та Турійської районних філій обласного центру зайнятості.

Під керівництвом заступника директора Волинського ОЦЗ Тараса Семенюка фахівці відпрацювали ключові механізми задоволення потреб клієнтів служби зайнятості: як безробітних, так і роботодавців.

Аналізуючи серію вже проведених тренінгів, Тарас Семенюк зосередив увагу присутніх на постійному професійному рості та вдосконаленні процесу надання послуг, за напрямками, як роботодавцям, так і пошукачам роботи.

Навчання відбувалося в чотири етапи. Спочатку працювали над формуванням якісної бази вакансій та їх укомплектуванням. Згодом обговорювали порядок використання ключових інструментів служби для співпраці з пошукачами роботи та працедавцями, розглядали форми взаємодії фахівців служби із безробітними.

Потому учасники тренінгу, спільно з керівниками профільних відділів ВОЦЗ, на практиці відпрацювали отримані знання, використовуючи базу ЄІАС.NET.

1

1

1

1

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024