Шацьк: почалася підготовка до проведення Європейських днів добросусідства

18 Липня 2019, 13:00
4056

У Шацькій райдержадміністрації відбулася нарада з питань організації та проведення Європейських днів добросусідства у 2019 році.

Вже традиційно, в рамках проведення Європейських днів добросусідства, на тимчасовому пункті перетину кордону «Адамчуки (Україна) –Збереже» (Республіка Польща) організовуються українсько-польські заходи – інформують у прес-службі Шацької райдержадміністрації.

Цьогоріч вони проходитимуть з 9 по 11 серпня.

З метою належного відзначення міжнародного заходу 17 липня перший заступник голови Шацької райдержадміністрації Віктор Плейтух за участі голови Шацької районної ради Сергія Карпука, заступника голови райдержадміністрації Володимира Бугайчука провів нараду з питань організації та проведення у Шацькому районі щорічних Європейських днів добросусідства.

Під час засідання присутні обговорили програму Європейських днів добросусідства, а також план подальших дій щодо організації та проведення заходу. Зокрема мова йшла про благоустрій території, підключення електроенергії, забезпечення дотримання громадського порядку та контролю за паркуванням автомобілів, медичного супроводу та інше.

2

1

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024