Фестиваль на Світязі: одні ласували пончиками, інші шукали роботу на літо

15 Липня 2019, 16:40
Фахівці Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості 4605
Фахівці Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості

Фахівці Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості у рамках фестивалю «Світязький пончик» провели акцію «Робота на літо».

Упродовж фестивалю фахівці спілкувалися з гостями Шацького краю та місцевими жителями, допомагали їм із пошуком роботи, пропонуючи вакантні посади та ознайомлюючи з сучасними сервісами служби зайнятості – про це йдеться на сторінці Шацької районної філії Волинського ОЦЗ у Facebook

Учасники заходу заповнили анкети пошукача роботи, над якими працюватиме рекрутер районної служби зайнятості. Серед популярних запитів – адміністратор, вчитель, масажист, охоронник, соціолог, художник. 

Найменші учасники Фесту скористались можливістю не тільки поласувати світязькими смаколиками, але й цікаво провели час над створенням малюнків щодо професій своїх батьків. Дитячій фантазії не було меж, про що свідчать створені ними шедеври.

Підлітки та студентська молодь охоче погоджувались на профдіагностичне тестування щодо визначення професійної спрямованості, знайомились із актуальними професіями на ринку праці району, регіону. Деякі з них були приємно здивовані результатами тестів, які підтвердили вибір майбутньої професії.
Загалом під час акції всі охочі отримали корисну та пізнавальну інформацію, з пропозиціями «літнього» працевлаштування ознайомили майже 280 шачан та гостей нашого краю, заповнили 32 анкети пошукача роботи.

2

5

5

2

4

3

4

4

4

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024