Статисти просять шачан пронумерувати свої будинки до перепису населення

13 Липня 2019, 13:45
1679 Джерело: фото ілюстративне

У 2020 році відбудеться Всеукраїнський перепис населення. Матеріали перепису – важливе джерело даних для розробки планів подальшого соціально-економічного розвитку країни та підвищення рівня життя населення.

Дуже важливим фактором цієї роботи є дотримання належного порядку в адресному господарстві селища Шацьк. Адже в селищі не тільки з’явилося багато новобудов, але й проведено ремонт фасадів приміщень та будівель житлових будинків. Керівники цих об’єктів та власники будинків після закінчення цих робіт інколи забувають вивісити номерні знаки на приміщеннях з назвою вулиць та номерів будинків, чим створюють певні труднощі в доставці поштових видань та у вирішенні інших питань.

У зв’язку з цим відділ статистики в Шацькому районі просить жителів селища перевірити таке: чи є на вашому будинку номерний знак то чи добре його видно з боку вулиці. У випадку відсутності такого знака просимо власників особистих житлових будинків, керівників установ, підприємств та організацій придбати і почепити їх на видному місці.

Необхідно забезпечити і надалі зберігання в належному стані встановлених номерів, не допускати їх зняття,забілювання та псування.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром