«Золоті» та «срібні» медалісти шацьких шкіл: хто вони

13 Липня 2019, 12:15
6604

Цьогоріч зі стін навчальних закладів Шацького району вийшли у світ 99 випускників – учнів 11-х класів. Позаду – роки навчання у школах, їхній останній шкільний дзвінок, випускні вечори, та екзамени, котрі допоможуть вийти на новий етап у вже дорослому житті – зовнішнє незалежне оцінювання. Саме від цих випробувань залежало, хто з випускників закінчить навчання із найвищими нагородами – золотими та срібними медалями.

Щороку ми розповідаємо про цих талановитих, творчих, наполегливих, старанних дітей, котрі сьогодні, беззаперечно, є гордістю своїх навчальних закладів, а в недалекому майбутньому, сподіваємося, стануть ще й гордістю усього району.

Так, у 2019 році навчальні заклади району із золотими та срібними медалями закінчили 8 випускників, з них шестеро учнів опорного закладу «НВК ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» смт Шацьк, двоє – випускники опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. «Світязький ліцей».

Вікторія Моніч, золота медалістка ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» смт Шацьк,  ерудована, відповідальна, наполеглива у навчанні дівчина, завжди йде до мети, самостійна у висловленні своїх думок. Учениця, яка з початкових класів та до 11 класу була призером у конкурсах з української мови ім. Петра Яцика і ім. Тараса Шевченка, призерка районних олімпіад з української мови і літератури, іноземної мови. Її хобі – вивчення іноземних мов та читання літератури. Логічне мислення, міцні знання та наполегливість допоможуть Вікторії здобути омріяну професію.

Лілія Козак також є золотою медалісткою. Дівчина старанна, здібна, скромна, дисциплінована, відповідальна, завжди користувалась повагою серед вчителів, була прикладом для однокласників та авторитетною ученицею серед них. Завжди ставилась із відповідальністю до будь-яких доручень та сумлінно їх виконувала. Улюблені предмети – математика та англійська мова. Лілія була учасницею районних та обласних олімпіад, переможницею олімпіад з англійської мови та економіки.

5
Лілія Козак
Лілія Козак

 

Ірина Дунець – золота медалістка школи, староста класу. Відповідальна, енергійна, розсудлива, має лідерські якості. Старанно і наполегливо працювала протягом усіх років навчання, тому в свідоцтві про повну загальну середню освіту має тільки 11 і 12 балів. Учасниця і переможець різних спортивних і творчих конкурсів, шкільних і районних олімпіад з різних предметів. Енергійна, доброзичлива, товариська, завжди усміхнена. Користується авторитетом у друзів та однолітків. На даний час має намір зробити правильний вибір професії, знайти свою стежку в житті. Вона не боїться труднощів і з нетерпінням чекає студентське життя.

5
Ірина Дунець
Ірина Дунець

Софія Яльницька – золота медалістка школи. Має глибокі та міцні знання з усіх предметів. Всебічно розвинена дівчина. Переможець І-го, призер ІІ-го та учасник ІІІ-го етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з фізики та інформатики. Переможець І-го, ІІ-го та ІІІ-го етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. Була переможцем ІІІ-го етапу творчих робіт з історії. Товариська, комунікативна, чесна, справедлива, з нетерпінням чекає студентського життя. В документі про освіту має лише 11 і 12 балів.

11
Софія Яльницька
Софія Яльницька

Назарій Гірич – золотий медаліст школи. Має глибокі та міцні знання з усіх предметів. До навчання ставиться сумлінно. Учень має здібності до предметів суспільно-гуманітарного циклу. Учасник і переможець спортивних і творчих конкурсів. Відповідальний, енергійний, розсудливий, постійно працює над самовдосконаленням. Як і кожен випускник хоче стати студентом вишу та здобути хорошу освіту.

7
Назар Гірич
Назар Гірич

Владислав Саковець – срібний медаліст школи. Під час навчання проявив себе здібним учнем. До навчання ставився сумлінно. З усіх предметів має високий рівень знань. Брав активну участь у спортивних і творчих конкурсах, у житті класу і школи. Переможець І-го та призер ІІ-го етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства. Постійно працює над самовдосконаленням, розширенням кругозору, має різноманітні інтереси. Енергійний, доброзичливий, товариський, завжди готовий прийти на допомогу, вміє досягти поставленої мети. На майбутнє має намір зробити правильний вибір професії.

3
Владислав Саковець
Владислав Саковець

Тетяна Турич отримала золоту медаль за відмінні успіхи у навчанні Світязької школи. Має глибокі та міцні знання з усіх предметів. Активна, наполеглива, відповідальна, старанна, має різносторонні інтереси, впевнена в собі, вміє досягати поставлених завдань. Вона -- переможець І-го етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії, переможець І-го і призер ІІ-го етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики. Захищала честь ліцею на конкурсі ім. Т.Г.Шевченка. Також дівчина призер міжнародних турнірів з боротьби дзюдо.

8
Тетяна Турич
Тетяна Турич

Богдана Грицюк – срібна медалістка школи Світязької школи. Випускниця вирізняється креативністю, артистичністю та цілеспрямованістю. Вона -- переможець І-го та призер ІІ-го етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської мови, інформатики, економіки, а також переможець І-го, призер ІІ-го та учасник ІІІ-го етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з екології. Богдана брала участь у районному етапі Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика, була призером різноманітних вокальних конкурсів («Шацькі зірочки» та «Срібні дзвіночки»).

9
Богдана Грицюк
Богдана Грицюк

Бажаю вам обрати правильний шлях у житті!

Віта ШЕПЕЛЯ

Коментарі
13 Липня 2019, 19:36
Гімназія РУЛИТ !!!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024