Просять допомогти врятувати володимирчанку, у якої біля серця пухлина

11 Липня 2019, 10:00
Алла Студент 1292
Алла Студент

Володимирчанка Алла Студент вкрай потребує допомоги, щоб побороти свою хворобу. У березні, за два дні після свого 50-річного ювілею, жінка захворіла, як тоді здавалась, на банальну застуди. Але лікування не подіяло, а стан різко став погіршуватись – з’явились набряки по тілу.

«Дослідження МРТ показало наявність багатьох тромбів у кровоносних судинах - наслідок згущення крові. А подальша комп'ютерна томографія зафіксувала причину нездужання- пухлину біля серця», - розповідають ТСН рідні жінки.

Відтоді почалися поневіряння по лікарнях в Україні і за кордоном, які лише підтвердили, що ситуація вкрай важка і потрібне невідкладне лікування. Консультації і обстеження загалом обійшлися родині в 16 тисяч євро. І вже на подальше лікування грошей майже не залишилось, а його доведеться проводити в Ізраїлі.

«Додаткове обстеження і перший курс лікування хрещеній потрібно пройти в Ізраїлі, потім продовжувати можна буде в Україні. На все це потрібна шалена сума коштів. Сім'я Студентів звертається до всіх небайдужих людей з великим проханням допомогти врятувати життя рідній людині», - просить похресниця Алли. 

Реквізити для допомоги:

Номер карткового рахунку ПРИВАТБАНК 5168742727517462 на ім'я Студент Алла Михайлівна. 

Читайте також: «В мами виявили рак» – рідні волинянки збирають кошти на дороговартісне лікування

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024