Директор Шацького ЦЗ виїхала «у район»

13 Листопада 2016, 18:46
1626

Задля інформування населення про пріоритети і напрямки реалізації державної політики зайнятості, поглиблення співпраці служби та органів місцевого самоврядування на території Ростанської сільської ради Шацького району відбулася зустріч директора Шацького районного центру зайнятості з роботодавцями та населенням.

Директор районного центру зайнятості Мирослава Терета ознайомила присутніх зі станом і тенденціями на ринку праці району, послугами, які пропонує служба зайнятості роботодавцям та громадянам, фінансовими стимулами для створення нових робочих місць, - повідомляють у Волинському РЦЗ.

Під час бесіди із секретарем сільської ради Людмилою Оксентюк обговорили питання організації громадських робіт, закладення коштів в місцевому бюджеті на 2017 рік.

Громадяни цікавилися пропозиціями робочої сили на території району, області, питаннями реєстрації безробітних.

Учасники зустрічі подякували директору центру зайнятості за розуміння, фахові відповіді на запитання. Усі присутні впевнені в тому, що такі виїзні зустрічі допомагають населенню в оперативному вирішенні наболілих питань, сприяють в подальшій соціально-економічній розбудові населених пунктів.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром