У Шацьку «культурників» привітали концертом

13 Листопада 2016, 14:36
1701

10 листопада відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в приміщенні Шацького лісового коледжу.

Зі словами привітань до присутніх звернувся перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сидорук, який висловив подяку працівникам культурної галузі, зазначивши: «Сьогодні ми вшановуємо тих, хто відроджує духовні скарби нашого краю, дбає про культурний розвиток держави, займається аматорською творчістю. Здоров’я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім’ям, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги!»

З вітальним словом і щирими побажаннями виступили голова районної ради Сергій Карпук та Шацький селищний голова Сергій Віннічук, - повідомляють Шацькій РДА.

По завершенні привітань, за багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята подяками та грамотами були нагородженні кращі культпрацівники.

По особливому тепло звучало звернення до колег начальника відділу культури Оксани Юхимук.

У святковому концерті з нагоди професійного свята з пісенними дарунками виступили вокальний ансамбль клубу с. Затишшя, аматори сцени Ольга Шульга клубу с. Острів’я та Софія Фортоянова МБК.

Музичні вітання прозвучали від Ольги Гайової, культпрацівників с. Самійличі, вокального тріо РБК «РедРоуз», народного аматорського колективу «Горлиця». Також були продемонстровані гумористичні сценки у постановці студентів Шацького лісового коледжу, культпрацівників Шацького РБК, аматорів сцени клубу с. Ростань.

Глядачі вкотре мали змогу насолодитися майстерним виконанням творів на музичних інструментах Оленою Мосійчук, Петром Германом та Петром Олехом.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром