Туристам радять не оминати озеро Світязь

13 Листопада 2016, 09:53
1555

Впродовж декількох останніх на Волині активно розвивається туристична інфраструктура, область радо приймає гостей, потік яких збільшується.

Якщо ви приїхали до Луцька, не пошкодуйте часу, щоб відвідати найбільше українське озеро. Запевняємо, що ви не пожалкуєте про цю подорож. Воно вразить вас чистотою води, прекрасними краєвидами, сервісом і привітністю місцевих мешканців, - йдеться на сайті depo.ua.

Вода у Світязі – цілюща, адже в ній багато срібла. Свого часу польські панночки замовляли цю воду для вмивання, адже вона прекрасно впливає на шкіру. Відпочинок на Світязі – на будь-який смак і гаманець. Ви можете встановити намет, або ж винайняти кімнату в еко-садибі. В самому селі Світязь помешкання здають місцеві мешканці. Величезна кількість баз відпочинку та відпочинкових комплексів пропонують як королівський комфорт і царські палати, так і європейський мінімалізм та стиль хостелів, отож ціни  - від космічних до максимально демократичних.

Розваги передбачені як для дітлахів, так і для дорослих. Наголошуємо, що відпочинок  у селі – для тих, хто любить спокій і єднання з природою. Урочище "Гряда", навпаки, чекає тих, хто любить дискотеки і тусовки. Єдине, чого Світязь не запропонує – моторних човнів і всього, що з ними пов’язане: озеро розташоване в Шацькому національному природному парку, отож заповідну зону держава намагається зберегти  екологічно первозданною.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром