Жителі Шацького району можуть змінити місце голосування до 15 липня

08 Липня 2019, 15:25
1318 Джерело: фото ілюстративне

Подати заяви про тимчасову зміну місця голосування на виборах до Верховної Ради жителі Шацького району можуть до 15 липня включно.

У відділі ведення Державного реєстру виборців апарату Шацької райдержадміністрації нагадують, що для тимчасової зміни місця голосування та виправлення неточностей у списку виборців жителям району потрібно звернутися з відповідними заявами до відділу  ведення Державного реєстру виборців (їх потрібно особисто подати до 15 липня включно). 

Після цього списки виборців можуть бути уточнені лише за рішенням суду (безоплатний позов слід подати до 18 липня включно).

Заяву щодо тимчасової зміни місця голосування необхідно подати відділу ведення Державного реєстру виборців  до 15 липня включно. До цієї заяви не потрібно додавати жодних підтверджуючих документів, незалежно від того, в якому з 225 виборчих округів виборець хоче проголосувати.

Зверніть увагу, що якщо виборець вирішив голосувати поза межами свого виборчого округу, то він зможе отримати лише один бюлетень для голосування за партії, а бюлетень за кандидатів не отримає (так, якщо ви живете в Луцьку, а вирішили голосувати в селищі Шацьку, то зможете підтримати лише партії).

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром