У Шацьку привітали працівників соціальної сфери

10 Листопада 2016, 17:20
2396

4 листопада в актовому залі Шацької селищної ради відбулись урочисті збори і святковий концерт з нагоди дня соціального працівника, який відзначався в Україні 6 листопада.

В залі зібралися люди, на плечі яких покладене одне з найбільш відповідальних завдань – державна підтримка і соціальний захист громадян.

На важливості роботи соціальних працівників в умовах складної соціально-економічної ситуації наголосили у вітальних промовах Сергій Кужель, заступник голови Шацької РДА, Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, та Володимир Голядинець, директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району.

Сьогодні важливо приділяти увагу найбільш уразливим верствам населення: безробітним, пенсіонерам, інвалідам, малозабезпеченим, ветеранам Другої світової війни та учасникам АТО. Виконання цієї місії неможливе без доброти, співчуття, тактовності, а часом і жертовності соціальних працівників.

Кращим працівникам галузі цього дня були вручені Почесні грамоти та оголошені подяки.

Піснями привітали присутніх у залі аматори мистецтва Шацького району: народний ансамбль «Горлиця», вокалісти Максим Веремчук, Марія Шпак, Оксана Озимок, музичною композицією – Олена Мосійчук та Петро Олех, гумором – Галина Жук.

1

1

2


 

Коментарі
10 Листопада 2016, 21:24
зібрали 16 чоловік іпривітали ганьба
10 Листопада 2016, 23:51
А тобі, діду, все не так. Всі ж не можуть у робочий час залишити свої робочі місця
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром