Шацьк: служба зайнятості допомогла дівчині влаштуватися на роботу з одного телефонного дзвінка

04 Липня 2019, 15:15
Діана Грищук 2615
Діана Грищук

Сьогодні Діана Грищук працює у навчальному закладі селища Шацьк – у школі-гімназії вона відповідає за здоров’я та безпеку юних шачан.

Це зараз вона, приходячи на роботу, одягає білий халат і ретельно стежить за кожним учнем. А був час, коли, здобувши фах медичної сестри, працювала у дитячому садку, а потім й спробувала важких заробітків у торгівлі. Та ці труднощі лише переконали Діану Грищук, що дитяча мрія про найгуманнішу професію, яку вона нині втілила у життя, того варта, – йдеться на сторінці Шацької районної філії ВОЦЗ у Facebook.

Здобувши фах медичної сестри у Ковельському медичному коледжі, дівчина працювала за освітою в дошкільному навчальному закладі с. Світязь. Після звільнення звернулася до Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості, набувала досвіду продавця-консультанта у підприємця Н. Вітрук.

Рекрутер філії Лідія Шеметило під час спілкування із керівником школи Валерієм Михальчуком дізналася про потребу навчального закладу у медичному працівнику. Фахівець швидко зорієнтувалась та запропонувала роботодавцю кандидатуру пані Діани. Керівник відразу і не повірив, що так оперативно йому було запропоновано зустрітись з потрібним фахівцем. Потім була співбесіда, і директор отримав кваліфікованого працівника, а молода дівчина змогла повернутись знову до медицини.

Сьогодні Діана працює у навчальному закладі медичною сестрою, радіє життю та дякує фахівцям служби зайнятості за можливість реалізуватись в улюбленій професії.

2

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024