Світязь: народний депутат зустрівся з місцевими жителями

04 Липня 2019, 10:50
Степан Івахів зустрівся з місцевими жителями 4189
Степан Івахів зустрівся з місцевими жителями

3 липня в Будинку культури села Світязь відбулася зустріч місцевих жителів з народним депутатом України Степаном Івахівим.

Про це інформують у прес-службі Шацької райдержадміністрації.

На зустрічі були присутні голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, Світязький сільський голова Микола Цвид, помічники депутата, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, організацій та підприємств району, представники громадських організацій, а також молодь. 
Пріоритетними напрямками діяльності фонду є підтримка місцевих громад, допомога школам, дитячим садкам, закладам освіти та культури, розвиток духовності та православ`я, охорона здоров`я та соціального захисту. Особливу увагу фонд приділяє розвитку дитячого та професійного спорту.

 


 

За сім років депутатської діяльності Степана Івахіва на Шацький район було залучено 19 617 400 бюджетних коштів, завдяки яким реалізовано багато проектів: завершено реконструкцію ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня гімназія» смт Шацьк з добудовою приміщення, реконструкцію ДНЗ № 1 та парку імені Тараса Шевченка в селищі Шацьк, завершено програму заміни вікон у шести навчальних закладах (на що залучено 992 400 грн ), встановлено два дитячі майданчики у селах Голядин та Ростань (в процесі виготовлення дитячий майданчик для села Пулемець), планується розпочати реконструкцію школи в селі Піща.

На ремонтні роботи в закладах освіти і культури та благоустрій населених пунктів залучено 1 957 700 грн.

1

 

Народний депутат Степан Івахів прозвітував про свою роботу у виборчому окрузі, ознайомив зі своєю законотворчою діяльністю у Верховній Раді та передвиборчою програмою.

На завершення заходу відбулась жвава дискусія у формі запитання – відповідь. Питання місцевих жителів стосувались найбільш актуальних тем сьогодення села: будівництва об`їзної дороги, ремонту дитячого садка, обміління озера Світязь та електрозабезпечення.

Ті питання, які потребували певних уточнень, узято на контроль помічниками народного депутата.

«Кожна успішна справа, яку вдалося зробити для округу, – це перемога не тільки депутата, а результат спільної роботи. Ми разом відновлювали школи, садочки, ремонтували лікарні та ФАПи, будували стадіони та спортивні майданчики. Нам багато вдалося зробити, і ми ще багато зробимо» - відзначив на завершення Степан Івахів.

Також у цей же день нардеп зустрівся із представниками громад сіл Пульмо та Піща.

1


1


1

2

1

1

1

1

 

Коментарі
04 Липня 2019, 17:43
мабуть,скоро вибори.згадав,де його округ.а клоуни прогнулись і лебезять.
04 Липня 2019, 21:23
аби не він.то наші школи і будинки культури й досі Були б з дерев'яними вікнами і дверима.бо від сільських рад толку ніякого.
04 Липня 2019, 23:08
А й справді, ще місяць тому не відповідав жоден телефон з приймальні Івахіва.
05 Липня 2019, 01:50
Сраколизи,аж противно
05 Липня 2019, 12:13
ці вікна та двері були встановлені за наші гроші за бюджетні гроші це не його особисті тому ми маєм сказати дякую що не пробухав наші гроші а встановив нам вікна ?? ми точно Homo sapiens?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024