Онкохворій шачанці потрібні кошти на аутопересадку кісткового мозку

01 Липня 2019, 15:35
5184

Вчителька Положівської школи, шачанка Наталія Рафальська, яка три роки бореться з хворобою, потребує коштів на операцію.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала її донька Іванна. У своєму дописі вона подає історію боротьби з хворобою, розповідає про те, як і скільки коштувало лікування та просить небайдужих подарувати їй здорову маму. 

Подаємо допис без змін.

«Дізнались ми про мамину хворобу у жовтні 2016 року. Тоді мамі давали від сили декілька місяців життя, але Бог змилувався і почалась наша боротьба!

Спочатку лікування в Білорусі, де за півроку мамі сказали - здорова! Але вже в вересні 2017 – діагноз ранній рецидив! І ми вже вирішуємо лікуватись в Києві! В НІР - Національний Інститут Раку.

Тоді нам озвучили - високодозна хімія + пересадка кісткового мозку... 

Але знову щось пішло не так, і мамі потрібно було капати дороговартісний Адцетріс. Вже на той час ми витратили на лікування близько 3000 доларів... І за Адцетріс ми заплатили теж біля 120 тисяч грн. І ми потрапили в програму…

Але перші 6 вливань мамі капали додатково препарат, який коштував 700 доларів. Тобто 700*6=3200$...

І тут, як сніг на голову - Адцетріс перестав допомагати, потрібна терапія Кейтрудою! 

При Кейтруді програм лояльності немає, окрім акції, де друга пляшечка є безкоштовною! Дякуючи Богу! Зараз на лікування Кейтрудою ми витратити вже 15000 доларів. Скільки ще потрібно буде вливань??? Надіюсь, одне, і мама буде готова до пересадки! 

Аутопересадка кісткового мозку в Україні коштує 10 тисяч доларів - це в рази дешевше, ніж за кордоном, але суму на пересадку ми не зібрали зовсім ще... 

Тому я і звертаюсь до вас - кожен ваш репост, кожна ваша гривня дає мамі шанс на життя! Ніхто з вас нам нічого не винен! Але за час збору коштів я побачила, скільки у світі добрих людей! Можливо, хтось із вас знає фонди допомоги - це для нас дуже важливо.

На додаток скажу: мама не любить, коли її називають хворою, жаліють! Вона просить нас продовжувати радіти життю разом з нею! І ми робимо все для її усмішок!

Прошу вас вкотре - подаруйте мені здорову маму! 

4149 4996 4046 4580 - Рафальська Наталія.

4

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024