В Шацьку утеплять дитсадок на 1,2 мільйона гривень

09 Листопада 2016, 09:00
1464

За рахунок субвенції з держбюджету  в селищі Шацьк утеплять дошкільний навчальний заклад №1.

До кінця року на Волині повинні освоїти невикористані досі 56 мільйонів субвенції з обласного бюджету. Йдеться про кошти на інвестиційні проекти – ремонти та будівництво шкіл, лікарень, будинків культури, ДНЗ тощо.

Про це йшлося під час наради в голови Волинської ОДА з питань реалізації інвестиційних проектів на 2016 рік, будівництва, ремонту, обслуговування та утримання доріг обласного значення 8 листопада, - повідомляють Волинські новини.

Про стан реалізації інвестиційних проектів за рахунок субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціального та економічного розвитку окремих територій повідомила начальник управління капітального будівництва ОДА Лілія Павлова.

З її слів, нині сума субвенції підвищилася до 74,8 мільйона гривень. Загалом налічується 183 об’єкти, роботи на яких виконуватимуться за кошти цієї субвенції, у тому числі, в Камінь-Каширському, Маневицькому, Шацькому районах, місті Ківерці, де раніше коштів цієї субвенції не використовували.

У Шацькому районі планують здійснити утеплення ДНЗ №1 у Шацьку за 1,2 мільйона гривень, нині подають документи щодо декларації початку будівельних робіт.

Зі слів посадовця, за всіма об’єктами, які фінансуються за рахунок коштів субвенції, передбачене співфінансування. Так, співфінансування потребують усі нові об’єкти в обсязі 1% для сіл та селищ та міст районного значення та не менше 3% для міст обласного значення, районних та обласного бюджетів. Якщо не буде виконана умова співфінансування нових об’єктів, коштів субвенції будуть повернуті в держбюджет, - наголосила начальник управління капітального будівництва.

Коментарі
10 Листопада 2016, 11:27
З 1,2 вкрадеться 1,1
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024