Світязька сільська рада розроблятиме новий генплан села

30 Червня 2019, 16:30
4416

На сесії Світязької сільської ради депутати прийняли рішення про розробку нового генерального плану села.

Повідомлення про початок розроблення містобудівної документації – розроблення генерального плану с. Світязь розмістили у районній газеті «Шацький край», як того вимагає законодавство.

Світязька сільська рада повідомляє про початок розроблення містобудівної документації – генерального плану села Світязь відповідно до статті 17 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Підстава для розроблення: рішення сорок третьої сесії сьомого скликання Світязької сільської ради від 27 вересня 2018 року №43/54  «Про надання дозволу на розроблення генерального плану села Світязь Шацького району Волинської області».

Замовник: виконавчий комітет Світязької сільської ради.

Мета проекту: розроблення генерального плану с. Світязь Світязької сільської ради у відповідності до чинного законодавства та з врахуванням перспективи розвитку населеного пункту.

Пропозиції щодо врахування в містобудівній документації інтересів фізичних та юридичних осіб приймаються письмово поштою або в електронній формі за адресою: 44021, Волинська область, Шацький район, с. Світязь, вул. Жовтнева, 68, Світязька сільська рада, e-mail: [email protected].

Термін подання пропозицій: протягом місяця з дня публікації повідомлення про початок розроблення містобудівної документації – генерального плану с. Світязь Шацького району Волинської області.

Додатково це повідомлення буде розміщене на офіційному веб-сайті Шацької районної ради: http://shrada.gov.ua.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024