Положеве: греко-католицькі священники провели в храмі день духовної віднови

29 Червня 2019, 22:12
Греко-католицькі священники провели в храмі день духовної віднови 3033
Греко-католицькі священники провели в храмі день духовної віднови

В Положеві побувало духовенство Володимир-Волинського протопресвітерства Луцького екзархату Української греко-католицької церкви .

26 червня духовенство Володимир-Волинського протопресвітерства зібралось у храмі Преображення Господнього с. Положеве, щоб провести день духовної віднови та деканальні збори – інформує сайт Луцького екзархату УГКЦ. 

Після молебню до Христа Чоловіколюбця своїми духовними роздумами над таїнством Пресвятої Євхаристії поділився о. Йосиф Холод ЧСВВ з Володимир-Волинської обителі. Проповідник говорив про велич Божої любові, котра виявляється у даруванні Господом Ісусом Своїх Тіла і Крові для поживи вірним. Також було сказано про високу гідність священників як служителів цього таїнства і про належне їх духовне приготування до служіння Божественної Літургії.

По завершенні духовної віднови під керівництвом протопресвітера о. Богдана Іващука відбулось обговорення насущних питань протопресвітерства. Зокрема йшлося про проведення у серпні тижневого деканального молодіжного табору на Шацьких озерах, про необхідність здійснення соціального служіння на парафіях. Також були обговорені вдало реалізовані проекти щодо залучення дітей і молоді до різноманітної парафіяльної діяльності.

2

2

2

2

 

Коментарі
30 Червня 2019, 10:32
Томос ліповий. Треба народ зананяти в католики?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024