Шачани відзначили День Конституції України

28 Червня 2019, 16:20
2354

В залі засідань Шацької районної ради 27 червня відбулись урочисті збори з нагоди 23-ї річниці Конституції України.

Участь у заході взяли  представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, політичних партій та громадських організацій, Шацького РВК, керівники установ, підприємств і організацій району, трудові колективи, ветерани війни, учасники АТО та громадськість районного центру, – повідомляє прес-служба Шацької РДА.

Перед присутніми  виступили  керівники району: голова Шацької райдержадміністрації  Василь Голядинець та голова Шацької районної ради Сергій Карпук, а також начальник гуманітарного відділу Шацької ОТГ Анатолій Павлей.

1

«Демократичний розвиток ніколи не був легким. Керуючись положеннями Конституції нам потрібно будувати міцну і сильну державу для десятків поколінь наших нащадків, і сьогодні кожен громадянин повинен усвідомити, що творіння держави – це справа кожного з нас. Тільки своєю наполегливою, кропіткою працею, своїм прагненням до високої мети – служіння Україні ми зможемо створити всі умови для того, щоб наша Батьківщина була сильною, демократичною, правовою, і соціальною європейською державою. Тож наберемося терпіння та віри у те, що наступні покоління українців будуть жити у зовсім іншій країні. І для закріплення наших досягнень, нам сьогодні як ніколи потрібні злагода, мир і консолідація у суспільстві, які законодавчо здатен забезпечити лише цей визначний документ – Конституція незалежної України», – зазначив у своїй доповіді очільник району Василь Голядинець.

Голова районної ради Сергій Карпук вручив Почесну грамоту Волинської обласної ради та цінний подарунок – годинник – Чеснокову Костянтину Петровичу, почесному жителю селища, учаснику бойових дій Другої світової війни з нагоди 95-річного ювілею.

3

Представники районної та місцевої гілок влади вручили кращим працівникам району Почесні грамоти Шацької районної державної адміністрації, Шацької районної ради та Шацької ОТГ.

Зокрема, за  сумлінну працю, зразкове виконання службових обов'язків, професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди Дня Конституції України нагородили Людмилу Гірич, заступницю начальника управління, начальника відділу у справах інвалідів, ветеранів війни та праці, персофінікованого обліку і пільг управління соціального захисту населення райдержадміністрації; Юлію Ярмолюк, спеціалістку юридичного сектору апарату райдержадміністрації; Степана Пеха, начальника відділу обробки інформації та контролю за призначенням соціальних виплат управління районної державної адміністрації; Івана Оксентюка, інженера Шацького районного Будинку культури; Антоніну Пилиповець, начальницю управління соціального захисту населення райдержадміністрації; Олександра Бондарчука, інженера з благоустрою КЗ «Будинкоуправління».

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять загиблих, які віддали своє життя, захищаючи нашу країну на сході держави.

Після завершення урочистої частини всім присутнім у залі подарували пісенні та музичні твори працівники Шацького районного Будинку культури.

2


2

5

3

1

3

3

2

1

2

3

1

2

1

2

2

2

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024