Шацькі рятувальники у таборах навчали дітей правил безпеки

26 Червня 2019, 17:00
1703

На Волині у дитячих оздоровчих закладах працює пересувна експозиція виставки-музею з питань безпеки життєдіяльності.

24 червня співробітники 10 та 11 Державних пожежно-рятувальних частин разом із працівниками виставки-музею Управління ДСНС України у Волинській області провели навчання підростаючого покоління правилам безпеки життєдіяльності у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку - позаміському закладі оздоровлення «Супутник» Шацького району та Волинському обласному санаторії «Згорани» Любомльського району, – йдеться на сайті Управління ДСНС у Волинській області.

Фахівці виставки-музею представили дітям і персоналу пересувну експозицію з питань безпеки життєдіяльності. У цікавій інтерактивній формі вони інформували підростаюче покоління про важливість дотримання вимог безпеки у повсякденному житті та на відпочинку. Обговорили алгоритм дій на випадок виявлення боєприпасів, торкнулися проблематики протипожежних дій і заходів в екосистемах, нагадали про вимоги безпечної поведінки на воді.

Цікавим та змістовним доповненням до бесіди стала пересувна експозиція виставки, розгорнута просто неба, у якій ілюстративно та максимально детально подані важливі постулати безпеки. 

Крім того, співробітники ДСНС продемонстрували можливості пожежно-рятувальної техніки та спорядження.

1

1

1

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром