У Шацькій ОТГ підприємцям пропонують онлайн реєстрацію бізнесу

24 Червня 2019, 16:15
ЦНАП Шацької ОТГ 2172
ЦНАП Шацької ОТГ

У Шацькому краї – в розпалі відпочинковий сезон. А тому і підприємницька діяльність тут розвивається найбільше у літній період. Багато фізичних осіб-підприємців, що надають послуги туристам, реєструють свою діяльність лише на ці місяці.

Так сталося, що у Шацьку тимчасово немає державного реєстратора юридичних та фізичних осіб-підприємців, реєстраційні дії якого вкрай потрібні та затребувані тут сьогодні, – йдеться на сторінці Шацької ОТГ у Facebook.

Завдяки розвитку цифрових технологій розвиваються і способи взаємодії людей та держави. Запропонований Міністерством юстиції України електронний сервіс «Ондлайн будинок юстиції» – це, насамперед, ініціатива, спрямована на те, щоб забезпечити громадян сучасними і зручними послугами, які вони зможуть отримати в інтернеті. Просто, легко та без черг.

Це платформа, яка дійсно ефективно працює. Серед послуг режиму онлайн є можливість зареєструвати або ліквідувати фізичну особу підприємця.

Зайшовши на сайт сервісу: https://online.minjust.gov.ua/, підприємці можуть самостійно зареєструвати чи припинити свою підприємницьку діяльність.

Проте, якщо виникають труднощі, запитання при роботі з сервісом чи відсутній Інтернет-зв’язок, підприємцям пропонують звертатися у «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Шацької селищної ради, що знаходиться у Шацьку, вул.1 Травня, 2А.

Тут для зручності клієнтів облаштували вільне робоче місце з доступом до мережі Інтернет та створили всі умови для швидкої та зручної онлайн реєстрації бізнесу. А працівники Центру завжди готові надати практичну та методичну допомогу, провести навчальний практикум з користування сервісом.

Звісно, можна звернутися до державного реєстратора у іншому районі. Або ж скористатися зручними сервісами від Мін’юсту.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024