Шацькі медики отримали вітання від нардепа Степана Івахіва

22 Червня 2019, 15:15
Молодша медична сестра Шацької амбулаторії загальної практики сімейної медицини Марія Приступа 3851
Молодша медична сестра Шацької амбулаторії загальної практики сімейної медицини Марія Приступа

З нагоди дня медичного працівника колектив комунального некомерційного підприємства «Шацька районна лікарня» привітав народний депутат України Степан Івахів.

«Склавши клятву Гіппократа, ви заприсяглися йти лише правильною дорогою, а в дім хворого заходити тільки задля його блага. У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх. Нехай Господь за вашу мужність надає міцне здоров’я та сили. Доземний уклін вам за невтомну працю та відкрите серце!» – йдеться у вітальній листівці народного обранця. 

На урочистостях з нагоди професійного свята медиків, які відбулися в районній лікарні, за сумлінну і багаторічну працю, професіоналізм та відданість справі почесними грамотами народного депутата Степана Івахіва та цінними подарунками його благодійного фонду «Патріоти Волині» були нагороджені: діловод комунального некомерційного підприємства «Шацька районна лікарня» Ганна Цвид та молодша медична сестра Шацької амбулаторії ЗПСМ Марія Приступа.

Відзнаки медикам вручив директор БФ «Патріоти Волині» Павло Самолюк. Він також побажав лікарям, медсестрам та їхнім родинам миру, здоров’я, добра і достатку.

Молодша медична сестра амбулаторії селища Марія Приступа віддала медицині 26 років трудової біографії. Жінка прийшла в професію за покликанням серця і жодного дня не шкодує про свій вибір. Але, каже, настав час дати дорогу молодим.

«Мені вже 59 років, і цього року я вирішила піти на пенсію. Маю вже шестеро онуків, хочу більше часу бути з ними. А про свою роботу завжди говоритиму лише добрі слова. У нас дружній і професійно підготовлений колектив,  пристойні умови праці. Я завжди згадую, як ще в старій поліклініці ми самі і білили, і фарбували, і дрова носили... А тепер для лікарів та медичних сестер створили всі умови – тільки працюй... Дуже приємно, коли твою роботу цінують. Тому хочу подякувати за сьогоднішні вітання та подарунки народному депутату Степану Івахіву та його благодійному фонду «Патріоти Волині». А всім своїм колегам бажаю міцного здоров’я, милосердя, родинного затишку і благополуччя», – розповідає Марія Мойсеївна.

За постійну увагу до проблем медиків та допомогу лікарні Степану Івахіву також подякувала головний лікар комунального некомерційного підприємства «Шацька районна лікарня» Світлана Крецу.

Коментарі
23 Червня 2019, 02:20
Це все можна описати двома словами - скоро вибори!<br/>Відразу заворушився, чекаємо роздачу ручок, блокнотів і комп'ютерів в школу
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром