У Шацьку зі святом привітали державних службовців

22 Червня 2019, 14:20
4417

Професія державного службовця – важлива, клопітка та відповідальна, адже держслужбовці переважно виконують її за покликанням, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям.

Напередодні дня державної служби України у залі засідань Шацької районної ради відбулись урочисті збори з нагоди цього професійного свята, де зібралося чимало держслужбовців району, – повідомляє прес-служба Шацької РДА.

Вітали тих, хто щоденною працею забезпечує стабільну роботу державних установ та організацій району в усіх сферах суспільного життя, перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Плейтух, керуюча справами Шацької районної ради Ольга Сахарук, керівниця апарату райдержадміністрації Вікторія Кужель, начальниця відділу організаційно-правового забезпечення Шацької ОТГ Ольга Найда.

«Сьогодні державна служба має виняткове значення у розбудові могутньої, конкурентоспроможної, успішної України. Адже, на мою думку, державний службовець є зразковим обличчям держави, який працює на благо країни і авторитет нації загалом. Саме сьогодні він представляє інтереси держави, здійснює функції державного управління, забезпечує підтримку конституційного ладу та реалізацію законів України. Вірю, що кожен з вас успішно виконує завдання та функції, що покладаються на державного службовця і сподіваюсь, що в майбутньому, обіймаючи дану посаду, кожен з вас внесе частинку своїх зусиль і праці для покращення життя громадян не лише Шацького району, а й країни загалом», – зазначив у вітальному слові Віктор Плейтух.

Зокрема, він висловив щирі слова вдячності ветеранам державної служби, які сумлінно працювали на благо краян, а зараз перебувають на заслуженому відпочинку.

1

Після привітань керівники нагородили кращих у цьому році службовців району Почесними грамотами та оголосили подяки.

Від районної державної адміністрації: Любов Баранчук, начальницю відділу ведення Державного реєстру виборців, Галину Носуліч, начальницю відділу регіонального розвитку, екології та залучення інвестицій, Зінаїду Положевець, головну спеціалістку бюджетного відділу управління фінансів, Наталію Чак, головну спеціалістку по соціальних виплатах субсидіях відділу обробки інформації та контролю за призначенням соціальних витрат управління соціального захисту населення районної державної адміністрації.

Від Шацької районної організації профспілки працівників державних установ України - Олену Гуж, головну спеціалістку з питань внутрішньої політики, скарбника РО профспілки працівників держустанов, Людмилу Гарбар, начальницю загального відділу апарату Шацької райдержадміністрації, голову первинної профспілкової організації райдержадміністрації.

1

Від районної ради: Тетяну Савош, начальницю відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Шацького районного управління Головного управління Держпромспоживчслужби у Волинській області, Тетяну Бортнік-Губанову, головну спеціалістку з питань персоналу апарату Шацької районної державної адміністрації, Аллу Пех, головну спеціалістку служби у справах дітей, Юлію Козак, головну спеціалістку з Чорнобильських питань та виплат бюджетного відділу управління соціального захисту населення Шацької районної державної адміністрації.

Подяку від Шацької ОТГ за багаторічну плідну співпрацю та вагомі внески отримав колектив управління соціального захисту населення Шацької райдержадміністрації, а грамоту - Надія Чуб, головна спеціалістка по нагляду за правильністю призначення соціальних виплат.

Урочисті моменти свята змінювали пісенні номери, які подарували службовцям працівники районного Будинку культури.

1

1

2

1

1


1


1

2

2

1

1

1


1

1




1


1





1

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром