В санаторії «Лісова пісня» привітали лікарів і обрали найкращу медичну сестру

21 Червня 2019, 21:00
В санаторії «Лісова пісня» привітали лікарів і обрали найкращу медичну сестру 5735
В санаторії «Лісова пісня» привітали лікарів і обрали найкращу медичну сестру

В Волинському обласному санаторії «Лісова пісня» урочисто відзначили День медичного працівника. До актової зали здравниці запросили лікарів, медичних сестер, масажистів, психологів, а також ветеранів сфери охорони здоров’я, котрі багато років свого життя присвятили роботі в санаторії, а зараз перебувають на заслуженому відпочинку.

Цього дня кожен з них по-особливому відчував свою необхідність, значущість і пишався власними успіхами й досягненнями у медичній сфері, – пише газета «Новий погляд+».

«Почесною і важливою є ваша робота, шановні працівники санаторію. Дякую вам за самовідданість, високий професіоналізм, сумлінну працю та вірність покликанню. Ви особливі, бо щодня творите дива, даруючи людям здоров’я і надію на одужання. Шануючи ваш багатий професійний доробок, бажаю, щоб кожен день радував новими досягненнями, а життя й надалі наповнювалось людською вдячністю, повагою та визнанням. Божого благословення, міцного здоров'я, мирного неба та безмежного щастя вам і вашим родинам!» – такими словами привітала своїх підлеглих Руслана Дибель, директорка оздоровниці.


 

Руслана Євгеніївна виконала приємну місію, нагородивши працівників грамотами і вручивши їм грошові премії і квіти. За високий професіоналізм директорка особисто подякувала зі сцени Ірині Жмурко, Володимиру Дударчуку, Валентині Костецькій, Віталію Заяцю, Марії Жучик, Ользі Карпук, Галині Ковальчук, Марії Дударчук, Галині Дударчук, Валентині Пугач, Ользі Зуб, Світлані Голядинець, Світлані Сіжук, Олені Сендер, Людмилі Ващук, Надії Мохнюк, Ользі Гайовій. Особливий подарунок від адміністрації санаторію отримала Галина Шачаніна – з нагоди особистого ювілею – 70-річчя та за багаторічну працю в закладі. Подяку голови Волинської обласної ради оголосили на святі Тетяні Лопошук, завідувачці лікувально-діагностичного відділення оздоровниці.


 

Не забули на заході і про тих, хто нині на заслуженому відпочинку, але душею завжди перебуває в рідних стінах серед своїх молодих колег. Ветеранів медичної сфери привітали квітами, щирим словом і піснею: для винуватців свята співали народний ансамбль «Лісова пісня», дитячий колектив «Барвінок», мелодію на бандурі виконала медсестра Наталія Войтюк.

Захоплюючим продовженням урочистості став конкурс серед молоденьких медсестер санаторію «Моя професія – моя гордість». Семеро працівниць медичної сфери змагалися за звання переможниці, креативно розповідаючи про себе, даючи відповіді на питання з медицини і демонструючи свій талант господарочок кулінарними шедеврами власного виробництва. Компетентне журі, в склад якого ввійшли як медики здравниці, так і лікарі, котрі приїхали сюди на відпочинок, достойно оцінило старання учасниць і визначило переможців у семи номінаціях. «Чарівність» санаторію – Аліна Морозюк, «Впевненість» – Марія Рябчун, «Елегантність» – Юлія Терета, «Чуйність» – Наталія Ципящук, «Артистичність» – Світлана Хорунжа, «Скромність» – Вікторія Оксентюк. І найчарівнішою, найрозумнішою і найталановитішою медсестрою заслужено стала Олена Писачук. Всі учасниці отримали грамоти, премії і квіти.

Жоден медичний працівник оздоровниці не лишився на святі поза увагою. У «Лісовій пісні» високо цінують працю кожного, тому великому і славному колективу професіоналів тут легко працювати і приносити користь людям.

2

2

4

3

3

3

3

1

4

2

3

3

2


 

Мирослава ЦЮП’ЯХ

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024