Піщанська амбулаторія - в списку об'єктів, у яких здійснять ремонт за кошти Світового банку

04 Листопада 2016, 19:00
1646

На Волині визначили ще 21 об’єкт, де здійснюватимуть реконструкцію/ капітальний ремонт у рамках реалізації другого етапу Субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим на хвороби системи кровообігу у Волинській області» спільного зі Світовим банком Проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі в людей».

Про це йдеться на сторінці Субпроекту у Facebook.


 

Відповідний перелік затвердив голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик. А 2 листопада у станах ОДА відбулася нарада щодо стану справ з цими об’єктами із керівниками районів та очільниками медзакладів, де впроваджуватимуть зміни.

З районів Волині до влади краю надійшло майже три десятки пропозицій щодо включення об’єктів до другої фази будівництва. Після детального вивчення отриманих документів очільники області, дослухавшись зауваг та рекомендацій консультантів проекту, внесли до переліку 21 населений пункт, де реконструюють, або відремонтують амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Отож, у краї практично одночасно реалізують першу і другу фазу ремонтних робіт у рамках Субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим на хвороби системи кровообігу у Волинській області».

«Щодо другої фази – проектно-кошторисна документація на 21 об’єкт другої фази має бути на почату року, щоб у другому півріччі провести закупівлі та проводити ремонт і реконструкції», – наголосив заступник голови ВОДА, керівник групи управління Субпроектом Сергій Кошарук.

Потому присутні доповіли про стан справ щодо майбутніх амбулаторій ЗПСМ, акцентуючи, зокрема, на тому, чи є проблеми, як їх вирішити і чи відбувалися громадські слухання по об’єктах на місцях.

В нараді взяли участь заступник голови Шацької районної державної адміністрації Сергій Кужель та головний лікар комунального закладу "Центр первинної медико-санітарної допомоги Любомльського і Шацького районів" Тетяна Васенько.

Як відзначив Сергій Олександрович,  в Шацькому районі таким об'єктом, де буде здійснено капітальний ремонт, є Піщанська амбулаторія загальної практики сімейної медицини:

-Планується зробити фасад закладу, провести внутрішній ремонт, встановити опалення, побудувати системи водопостачання та водовідведення, облаштувати подвір'я. І, звичайно, закупити нове обладнання.


 

 

Коментарі
07 Листопада 2016, 16:32
А той Кужель,аби поговорити. Говори,говори, а що зробив для району, вуличний чиновнику?
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром