У Шацьку привітали медиків з професійним святом

16 Червня 2019, 20:15
3433

Напередодні професійного свята до Шацької районної лікарні завітали керівництво району та громади.

Аби особисто привітати медиків району з професійним святом, приїхав голова районної ради Сергій Карпук, - повідомляє прес-служба райради.

«Вам доручено найголовнішу місію - оберігати найголовніше, що дано Господом людині,Останній рік був не легким для медичної галузі нашого району. Щиро дякую Вам усім за те, що пройшли його разом. Сьогодні маємо гарний результат - у нас чудова лікарня, хороші спеціалісти. Від імені усіх жителів району хочу подякувати Вам за Вашу щоденну, невтомну працю! Нехай у Вас буде міцним здоров`я, злагода, любов та мир буде у Ваших сім’ях, процвітання медичної галузі в Україні!» - сказав у своєму вітальному слові очільник районної ради. 

Також медиків з професійним святом привітали Павло Самолюк, представник народного депутата Степана Івахіва, Анатолій Павлей, начальник гуманітарного відділу Шацької селищної ради, Світлана Крецу, головна лікарка Шацької районної лікарні, та Роман Вензловський, медичний директор.

Кращих медпрацівників було відзначено грамотами та подарунками.

Читайте також: «Потяг до лікарської справи успадкувала від свого дідуся-травника», – завідувачка Шацькою амбулаторією Алла Курчак

«Сімейному лікарю доводиться бути і реаніматологом, і педіатром, і терапевтом», – шацька лікарка Тетяна Цвид

2

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024