У «Пулемці» прикордонники затримали білоруса, якого розшукував «Інтерпол» за кримінал

15 Червня 2019, 12:40
3427 Джерело: фото ілюстративне

Прикордонники Луцького загону 14 червня в пункті пропуску «Пулемець» виявили особу, яка за вчинення злочинних дій знаходиться у міжнародному розшуку.

Так, під час здійснення прикордонного контролю автомобіля «TOYOTA LAND-CRUISER», що рухався на в’їзд в Україну, на одного з пасажирів позашляховика відбулось спрацювання бази даних «Інтерпол», відповідно до якої громадянин сусідньої Білорусі перебуває в міжнародному розшуку за скоєння низки кримінального правопорушень, – повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Отримавши підтвердження від співробітників столичного Укрбюро Інтерполу про розшук чоловіка з метою арешту, прикордонники провели заходи щодо затримання злочинця та забезпечили його охорону. В ході подальшого з’ясування обставин було встановлено, що 40-річний іноземець розшукується на території Польщі за трьома статтями кримінального закону республіки, які порушив у 2012 році. 

Наразі злочинця встановленим порядком передано співробітникам Національної поліції у Волинській області. В подальшому на нього чекає екстрадиція для притягнення до кримінальної відповідальності.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024