Світязь: дев'ятикласники отримали свідоцтва про освіту і прикрасили «Дерево настрою випускників»

13 Червня 2019, 16:44
Діти на «Дереві настрою випускників» прив’язали  стрічки 4721
Діти на «Дереві настрою випускників» прив’язали  стрічки

Дев’ятикласникам ЗЗСО «Світязький ліцей» вручили свідоцтва про базову загальну середню освіту.

Чудового літнього дня, 7 червня, дев’ятикласники ОЗЗСО «Світязький ліцей» нарешті з полегшенням зітхнули. Щасливі, веселі та усміхнені, склавши останній у цьому навчальному році іспит, вони одержали з рук директорки навчального закладу Озімок Віри Василівни перший, здобутий своєю працею, документ «Свідоцтво про базову загальну середню освіту».

Цьогоріч у ліцеї започаткували традицію: кожен випускник  на «Дереві настрою випускників» прив’язав  стрічку обраного  ним кольору. Кольорова гама символізувала  сподівання, пережиті емоції та почуття,  з якими випускники прожили  дев’ять років в стінах рідної школи. Червоні, зелені, фіолетові  стрічки майорять на символічному дереві, та найбільше синіх, що свідчить про відкритість, активність, волю, славу, натхнення, розумне начало та світ ідей нинішніх випускників.

Адміністрація школи  і класні керівники залишили на дереві зелені стрічки, як символ надії на подальший ріст рівня знань своїх випускників.

Ми сподіваємося, що цю добру традицію продовжать наступні покоління випускників, і  «Дерево настрою» з кожним роком все більше радуватиме різнобарв’ям  стрічок, вкотре нагадуючи про нашу неповторність у цьому світі.

У випускників позаду дев’ять років наполегливої праці, державна підсумкова атестація з української мови, математики, географії та біології, а попереду – тепле і  безтурботне літо.

3

3

1

1

1

3

 

 

                   Аліна ШТЕМПЕЛЬ

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024