На сесії розповіли про діяльність бюро правової допомоги та представили заступника начальника

01 Листопада 2016, 15:00
1863

В селищі Шацьк побував начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Степан Слащук.

На черговій сесії Шацької районної ради, яка відбулася 19 листопада, Степан Миколайович розповів про діяльність центру та його відокремленого підрозділу - Шацького бюро правової допомоги, яке запрацювало з 1 вересня цього року під керівництвом Роксолани Цвид.

-Ми обслуговуємо 6 районів і 2 міста. Коли створювався центр, мова йшла лише про вторинну правову допомогу, а зараз ми надаємо і первинну. На сьогодні ліквідовані районні і міські управління юстиції, тому людей до центру звертається дуже багато. За рік існування бюро за допомогою звернулося більше тисячі пільговиків, у 300 випадках ми призначали клієнтам безоплатного адвоката. Новою послугою центру є  прийом документів на реєстрацію громадських об’єднань, - розповів Степан Слащук.

Також представник Володимир-Волинського центру представив на сесії заступника начальника Шацького бюро правової допомоги, яким стала Мирослава Карпук.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром