У Шацькому ЦНАПі оформляють та видають будинкові книги

13 Червня 2019, 12:50
2754 Джерело: фото ілюстративне

З 4 квітня 2016 року повноваження з реєстрації (прописки) та зняття з реєстрації місця проживання (виписки) перейшли до органів місцевого самоврядування.

У Шацькій ОТГ цю функцію здійснює відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Шацької селищної ради, що знаходиться за адресою: вул.1 Травня, 2А, смт Шацьк, де створено всі умови для швидкого та зручного обслуговування громадян, – йдетться на сторінці органу місцевого самоврядування у Facebook.

Реєстрація оформляється в день надання особою всіх необхідних документів та за бажанням заявника може проводитись одночасно з випискою з попереднього місця проживання або перебування.

Протягом травня до ЦНАП звернулось майже 150 осіб за послугами реєстрації або зняття з реєстрації громадян, видачі довідок про місце проживання та консультаціями.

Нагадаємо, що віднедавна у відділі ЦНАП приймаються заяви щодо оформлення та реєстрації будинкових книг та провадиться їх видача. Тепер вам не потрібно чекати представників Бюро технічної інвентаризації, які надають послуги у Шацьку один раз на місяць. Достатньо звернутися у ЦНАП у робочі дні та години.

Щоб дізнатися більше, просто подзвоніть нам: (03355)2-00-73. 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024