У Шацькому нацпарку для відпочивальників оновили екологічну стежку

12 Червня 2019, 17:05
4519

Поєднання лісових та озерних ландшафтів, інтенсивне туристичне освоєння дало змогу сформувати на території Шацького нацпарку низку туристичних маршрутів, одним із різновидів яких є екологічні стежки.

Організація екологічної стежки – одна з форм виховання екологічного мислення і світогляду. За допомогою таких стежок поглиблюються і поширюються знання про природу. Це, в свою чергу, сприяє екологічному вихованню та підвищує відповідальність людей за збереження навколишнього середовища, – повідомляє прес-служба Шацького НПП. 

Працівники Мельниківського лісництва оновили лісові меблі на екостежці «Лісова пісня». Нові альтанки та лавочки, виготовлені умілими руками наших майстрів? будуть для туристів гарним місцем відпочинку.

Чекаємо відвідувачів на оновленій екологічній стежці. Пориньте у неймовірну лісову тишу, де чути лише спів птахів та шум вітру у кронах дерев, ознайомтеся з чудовими озерними краєвидами, відновіть сили та отримайте натхнення.

Нагадуємо, що у межах території Шацького національного природного парку діє три екологічні стежки. Окрім «Лісової пісні», можна відвідати також екостежки «Світязянка» та «Три озера». Вони оснащені інформаційними аншлагами, оглядовими точками та пунктами відпочинку. 

1

1

1

1



1




2

 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024