Олександр Савченко відзвітував, що за півтора року зробили на Шаччині

12 Червня 2019, 15:00
3275

Олександр Савченко, якого президент Володимир Зеленський звільнив з посади голови Волинської ОДА, підбив підсумки роботи в адміністрації.

Про це, як пише ВолиньPost, йшлося у середу, 12 червня, під час брифінгу.

«За 15 місяців ми з командою зробили немало. Зокрема, «розбудили» роботу зі Світовим банком, яка майже впала до нуля. Ми будуємо амбулаторії, купуємо автомобілі, відкрили три ангіографи, тобто, їх поставили, бо зробити приміщення для них було набагато складніше, аніж купити обладнання. 

Ми каналізуємо Шацьк і наші опоненти визнають, що це віками не робилося та нарешті вирішить екологічну проблему шацького каскаду. Ми будуємо дороги. Я очікував, що ще побачу прем’єра на Волині і покажу йому, що ми на дві третіх довели дорогу до Ковеля. Нам не вистачає лише 80 мільйонів, щоб зробити дорогу повністю», – розповів Савченко.

За його словами, також нині тривають ремонтні роботи частини дороги від Любомля до Ягодина, нардеп Степан Івахів добився виділення 80 мільйонів на дорогу Ратне-Шацьк, майже відремонтували автошлях від Володимира-Волинського до Нововолинська.

«Не було роботи щодо розбудови інклюзивно-ресурсних центрів, під них вибрали непридатні приміщення, але за рік ми збудували 19. Команда вміє працювати, просто десь її треба було правильно направити. Ми подружилися з головами ОТГ, раніше вони не давали ні звітів, нічого, а тепер керівники приїжджають і дякують просто тому, що ми знайомі. Питають, коли я повернуся», – зауважив Олександр Савченко.

Він висловив сподівання, що всі починання завершить в майбутньому чинна команда працівників ОДА.

Читайте також: Досягнення Волині за керівництва Савченка. ІНФОГРАФІКА

Коментарі
12 Червня 2019, 20:41
На кінець тандем 2-х Остапів Бендерів розірвався. Може і щось зміниться на краще. Ці "діячі" дуже любили починати "великі" діла, але не закінчили до логічного кінця ні одного. Приклади: зіпсоване озеро Прибич (з участью самого графа Оксфордського з Англії); прокладені труби каналізації заниженого діаметру (вони будуть тріскати , забиватися і розмерзатись, враховуючи глибину прокладки), аж 25 км, але куди зливати відходи та як їх очищати, щоб можна було вирощувати екологічно чисту лохину біля Положева- хай думають інші. Головне об'явити, що Васюки (тобто Шацьк) будуть шахматною (курортною) столицею світу. Не перевелись іще в Шацьку люди, які люблять коли їм вішають макарони на вуха. Слава Україні!
13 Червня 2019, 14:33
Його потрібно посадити а не звільняти!!!
13 Червня 2019, 20:03
якщо вже наперли з міліціі то який з нього може бути господарник.ЗЛОДЮГА
13 Червня 2019, 22:31
Голядин-Цигарки-Збережже не спинити!) Сволоту не спинити!).....
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024