Вихованка Шацького БДЮТ виготовила з лози пожежний автомобіль – і здобула перемогу в конкурсі

10 Червня 2019, 17:00
2858

Вихованці Шацького Будинку дитячої творчості вже не вперше долучаються до свята, яке організовує Волинський Центр науково-технічної творчості з нагоди Дня захисту дітей. 31 травня Софія Лугвіщик, вихованка гуртка «Диво-намистинки» разом з керівником Оленою Козак взяли участь в урочистому нагородженні переможців конкурсу «Все про безпеку – вустами дітей». Церемонія відбувалася у 25-ій Державній пожежно-рятувальній частині 1-го ДПРЗ  Луцька.

Для участі в конкурсі були представлені  154 різножанрові роботи: малюнки й плакати, вироби з бісеру, паперу та інших матеріалів, а також макети сучасної або історичної пожежно-рятувальної техніки в масштабі, м’які іграшки, електронні презентації, мультфільми, пісні та вірші. Робота Софії (пожежний автомобіль під назвою «Готовність № 1», виготовлений в техніці плетіння з паперової лози) здобула перемогу. Вихованка отримала грамоту управління освіти, науки та молоді  Волинської ОДА, УДС з надзвичайних ситуацій України у Волинській області, Волинської обласної організації Добровільного пожежного товариства  та подарунок. 

Окрім того, діти здійснили екскурсію в пожежно-рятувальну частину та долучилися до перегляду ХХХІІ Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту пам’яті  пожежних  героїв Чорнобиля, що відбулися на базі спортивного комплексу на території підрозділу.

Олена КОЗАК, керівник гуртків Шацького БДЮТ

Коментарі
12 Червня 2019, 13:14
А де фото роботи переможця?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром