Працівник Шацької бібліотеки взяв участь в обласному семінарі ІТ-спеціалістів

31 Жовтня 2016, 06:20
1169

19 жовтня на базі Волинської  державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки відбувся семінар – тренінг завідувачів відділів автоматизації та бібліотекарів з інформаційних технологій на тему: « Інноваційний шлях публічної бібліотеки до надання електронно – бібліотечних послуг».

На семінарі – тренінгу був присутній  інженер-програміст Шацької центральної районної бібліотеки  Володимир Гірич, - йдеться на сайті бібліотеки.

Говорилося про стан комп’ютеризації бібліотек області, перспективи  впровадження і розвитку інформаційних технологій, використання інформаційних технологій в роботі з користувачами бібліотек, особливості знімання та монтування відео, адміністрування  linux – систем, автоматизовані бібліотечні системи ( АІБС) та їх застосування в бібліотеках, смарт – технології в роботі бібліотек та інше.


 

20  жовтня учасники семінару-тренінгу ознайомилися з роботою бібліотеки -філії села Любитів, зокрема з роботою  пункту надання бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернет.

У Ковельській центральній районній бібліотеці відбувся круглий стіл ««Представлення інноваційних бібліотечних послуг у публічних  бібліотеках Волині». 
 
 
Учасники семінару також відвідали музей – садибу Лесі Українки у селі Колодяжне.
Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024