На адресу видання надійшли перші фото на конкурс "То яма, то канава..."

29 Жовтня 2016, 19:00
1677

На електронну адресу інтернет-видання Район.Шацьк надійшли перші фотографії проблемних ділянок доріг та вулиць Шацького району.

Нагадаємо,інтернет-видання Район.Шацьк запрошує читачів взяти участь у фотоконкурсі «То яма, то канава…», в рамках якого ми будемо публікувати фото найбільших ям на дорогах нашого селища та району!

Що це за конкурс?

Це конкурс про найбільші проблеми району – ями, рівчаки, словом, всі незручності на дорогах та вулицях населених пунктів, які створюють проблему для жителів.

Чому ми вирішили його провести?

Часто-густо саме ями на вулицях стають проблемою для водіїв та пішоходів, особливо під час осінньо-зимового періоду. Проте з певних причин – чи небажання, чи відсутності коштів - на ці ділянки дороги відповідальні стуктури не звертають уваги роками.

Хто переможе в конкурсі?

Переможцем стане автор найпопулярнішого знімку. Ми враховуватимемо кількість переглядів та лайків на сайті.

Коли розпочнеться конкурс?

Свої фото та й відеоматеріали, якщо є на що відзняти, ви можете надсилати з 26 жовтня до 30 листопада. 1 грудня вони будуть опубліковані в інтернет-виданні Район.Шацьк. Рівно через тиждень після публікації – 8 грудня – ми визначимо переможця!

Куди надсилати фото та короткий опис?

Свої матеріали потрібно надсилати на нашу електронну адресу:

[email protected].

Також необхідно вказати своє прізвище та ім’я, дату та час, коли зробили фото, місце (населений пункт та вулиця), короткий опис ситуації, яку ілюструє надіслане вами фото.

ВАЖЛИВО: Надсилаючи нам свої фото, ви автоматично погоджуєтесь на їхню публікацію на сайті Район.Шацьк. Редакція в свою чергу зобов’язується вказувати автора, а також наданий ним опис.

Ми сподіваємося, що ви, читаючи це, вже паралельно відбираєте найцікавіше фото та пишете нам листа!

«То яма, то канава…!» – найкращий спосіб привернути увагу до проблеми, яка виникла саме у вашому населеному пункті.

Шачани і жителі Шацького району, будьте активнішими! На переможців конкурсу чекають призи!

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром